Saturday, October 13, 2007

Framafest slike



Dani kruha u Kiseljaku


Mislim da o ovome nemoram puno pričati. Dovoljan je jedan pogled na našeg profesora vjeronauka da skužite kako nam je bilo.




Framafest


Naša frama iz Uskoplja je bila na framafestu u Sarajeuvu. Iako nismo nastupili sa pjesmom odlično smo se zabavili i upoznali druge ljude.

Monday, September 24, 2007

Zašto su profesori tako dosadni?

Na pitanje zašto su profesori tako doasdni pokušavaju studije objasniti već dugi broj godina. Naravno, nisu se sjetili da pitaju nas učenike, jer bismo im mi sigurno dali pravi odgovor.
Kao prvo, ponašaju se prema nama kao da smo djeca. Drugo, mi smo inteligentniji nego što oni misle, pa se ponašaju kao da smo mi neke maloumne budale. Treće, više su subjektivni nego što su objektivni. Npr. ako neki profesor ili porofesorica zna moju, tvoju ili njegovu mater, vi ste automatski njegov najdraži učenik pa će vas nastaviti gnjaviti cijelu školsku godinu i cinkat će vas roditeljima. ako itko ima više primjera neka mi pošalje na moju e-mail adresu.
čujemo se!

Zagonetno lice


Tko li je ova ljepotica? Vidite li njezine fine crte lica, taj zagonetni smiješak, te intelíentne oči? Ne biste vjerovali ali to je - JA!! He-he!

Škola je koma


Škola je koma,u tome smo svi jednodušni,osim naravno štreberčića koji upijaju sve profesori kažu. Na sreću naš Luka nije takav slučaj (slika gore). On je kao i svi normalni ljudi na satu povijesti- spavao!! Aplauz za Luku!!!!

Saturday, August 18, 2007

Čišćenje crkve


Naša Nina napada bacile klupe